Referenties

Harry Weisbeek, Directeur De Bolster

Mike Nikkels ondersteunt al een aantal jaren praktijkschool De Bolster in haar zoektocht naar de stip aan de horizon. Het begon met visieontwikkeling en langzamerhand zijn we zover dat de implementatie van gepersonaliseerd leren nadrukkelijk aan de orde is. Van visie naar implementatie is, samen met Mike, een organisch proces geworden. Mike Nikkels is een inspirerende persoonlijkheid, die goed in staat is om zijn ideeën over onderwijs overtuigend over te brengen op de docenten. Ik kan Mike van harte aanbevelen bij al mijn onderwijscollega’s.

Hans van Gent, directeur at Praktijkonderwijs de Brug

Mike heeft ons enorm geholpen in onze ambitie richting excellente school. Eind 2014 hebben we Mike ingehuurd voor een kwaliteitsaudit. Twee dagen heeft Mike ‘vanuit het inspectiekader’ lessen bezocht, medewerkers geïnterviewd en document bestudeerd. Dat heeft geresulteerd in een kritisch rapport met aanbevelingen om onze ambities waar te kunnen maken. We zijn daarmee meteen mee aan de slag gegaan. Enkele maanden later kregen we al een inspectiebezoek. Het heeft zeker bijgedragen aan een uitstekend inspectierapport. We zijn er nog niet, maar mede dankzij Mike wel aardig op weg.

Boele Staal, Teamleider Eemsdeltacollege

Mike Nikkels heeft verschillende trainingen en werkmiddagen bij mij op de Praktijkschool verzorgt. En met resultaat! Mike is een professional die helpt doelen helder te krijgen en het team op integere wijze mee kan nemen is stevige trajecten. Daarnaast is het gewoon prettig werken met Mike Nikkels, het is een warme man met zicht op de grote lijn en oog voor detail.

Monique van Etten, Qigong – Yoga – Meditatie, voorheen jobcoach

Ik heb Mike leren kennen als een integere en zeer betrokken man. Hij is uiterst professioneel en verstaat de kunst om vanuit zijn professie de mens met wie hij werkt ten volle te zien. Hiermee is hij dus meer dan alleen een kundig persoon: hij is een professioneel mensen-mens waar anderen van kunnen leren!